Vakantie Curacao; een fantastisch avontuur!

vakantie_curacao;_een_fantastisch_avontuur!.jpg

Dat Curacao  meteen doet denken aan zon, zee en strand is niet zo raar. De fantastische stranden met palmbomen, het heerlijke weer en het azuurblauwe water doen de reputatie als bestemming voor een zonvakantie eer aan. Maar het Caribische eiland heeft nog veel meer te bieden en je kunt er ook prima op ontdekkingsreis tijdens een avontuurlijke vakantie!

Prachtige natuur

Curacao heeft een werkelijk schitterende natuur, zowel op het eiland als in de omliggende wateren. Onder water geniet je van een adembenemend mooi panorama met kleurige vissen en koralen. Wilt u met dolfijnen te zwemmen dan kunt u naar het Dolphin Academy van het Sea Aquarium in Willemstad. Uiteraard leent de zee zich ook voor heerlijke boottochten waarbij dolfijnen en diverse vogels gespot kunnen worden.

Maar ook op het land is er van alles te ontdekken. Een bijzonder uitstapje is het bezoeken van een struisvogelfarm en het natuurgebied van Jan Thiel staat bekend om de rijke flora en fauna, ook enkele zeldzame soorten, je kunt er prachtige wandeltochten maken. Verder kunt u het eiland verkennen door te gaan fietsen, rijtochten te maken te paard of door middel van een spannende jeepsafari! 

Golf en cultuur

Door het glooiende karakter van Curacao is het een uitdagende ondergrond voor een golfbaan. Er zijn een aantal golfbanen op Curacao waar golfliefhebbers hun hart op kunnen halen! U speelt er een balletje golf onder het genot van een schitterend uitzicht en natuurlijk een heerlijk zonnetje. Cultuurliefhebbers moeten beslist de hoofdstad Willemstad verkennen. In deze bruisende stad kunt u zo een paar dagen zoet zijn. Bezoek en bekijk er het imposante fort en de historische  binnenstad met de kleurrijke huisjes, een oude synagoge en statige panden. Meer lezen over avontuurlijk Curacao kunt u op deze website!

 

Comments are Closed

© 2014 RecreatieDeVlot.nl | Alle rechten voorbehouden